madeleinepettersson.blogg.se

Läxor!

Kategori: Allmänt

Ja idag har väl varit en nogurlunda effectiv dag måste jag väl säga. Har fått massa läxor gjorda men imon finns det tyvärr fler, vill ha så mycket som möjligt gjort till helgen. Då så är det en klubb downtown som har 18+ så då ska de flesta dit och det kommer att blir så kul! Äntligen kan alla gå ut, om bara för en kväll så! Kommer bli kul att få gå ut och skaka rumpa med folket här! 
Ja annars denna veckan ser inte så mycket mer annorlunda ut än förra, läxor, skola, träna med mera! 
Hoppas ni har det bra där hemma alla! 
 
Bjuder på en fin bild från summerburst förra året på mig och min kära lilla matto!

Santa Barbara!

Kategori: Allmänt

Ja, jag måste bar säga att just nu så längtar jag inte hem till Sverige så mycket. Klart att jag saknar mina fina vänner och min underbara familj men just Sverige saknar jag inte. Det gråa tråkiga vädret, nej SB är finare! Det får mig att vilja stanna, känner mig hemma. Älskar såklart vädret, men inte bara det, människorna här är mer öppna och layback! Klart att det öppna kan kännas otroligt falskt ibland. 
Denna terminen har dessutom otroligt mycket att erbjuda också, mina fina vänner här har börjat fylla år vilket betyder fler födelsedagar att fira och fler utgångar eftersom de flesta fyller 21. om bara 25 dagar åker jag till Mexico, cancun. Vi ska till Las Vegas och gå ut, vilket jag vet kommer bli helt flippat och otroligt kul. (Jag vet mamma att du läser detta och jag lovar att jag ska ta hand om mig). Det kommer bli fler tapas kvällar (läs vin och ost) med fina tjejer och roliga minnen kommer att skapas denna terminen. Tiden tickar i väg här borta och jag kommer se till att få ut så mycket som möjligt av den tiden som är kvar! 
 
 
 
 
 
 

Dålig uppdatering, minst sagt!

Kategori: Allmänt

Ja jag ber om ursät men jag har lite av en bloggtorka. Har inte direkt något spännande att skriva om. Går i skolan på veckorna och sen umgås med folk på helgerna. Ja det är vardag även i paradiset, men det skadar ju inte att det är sol och runt 22 grader om dagarna! Jag menar det är synd att klaga! 
Jag gillar mina klasser väldigt mycket faktiskt, de är väldigt intressanta och roliga. Mycket att göra i ena men om det är kul, gör det verkligen något då? inte enligt mig. 
Springbreak närmar sig också med stormsteg, ska bli otroligt skönt att få åka till mexico och ligga på stranden med en drink i handen. 
Hur firade ni alla hjärtans dag då? Jag och 6 andra tjejer gick i alla fall till stranden och hade picknic men god mat och god dricka och på kvällen var det fest på san pascual och oj vad roligt jag hade det måste jag säga, och det kom väldigt mycket folk. Denna veckan har även två andra tjejer fyllt 21 så vi har firat de och igår var det dags att gå ut på krogen, väldigt roligt måste jag säga och skönt att få komma ut och svänga på de lurviga, skämt å sido det va väldigt kul. Så idag har jag tagit det lugnt och ätit pizza och legat i sängen och kollat på serier, men såhär på kvällskvisten är det dags att ta tag i sitt liv och få något vettigt gjort så nu ska jag dyka ner med näsani böckerna ett par timmar. 
Vi hörs!

Bilderna!

Kategori: Allmänt

 
Har försökt i flera dager nu att få upp bilder men det funkar inte! Men jag hoppas att dessa kommer upp!