madeleinepettersson.blogg.se

Ah det där gick ju bra!

Kategori: Allmänt

Sitter och fixar bilderna och det gick inte som det skulle så jag gör det i morgon! För nu orkar jag inte! 
Godnatt!

Sammanfattning!

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag att jag skulle få ihop en liten sammanfattning om vad som faktiskt hände på lovet, men kan inte berätta allt så tar det i stora drag och så ska jag se om jag inte kan hitta några bilder att bjuda på också! 
Tänkte att jag skulle ta lovet i två delar så det inte blir för mycket. 
I alla fall det började med att mina föräldrar kom hit till Santa Barbara den 17; december om jag inte minns helt fel och Gud så underbart att se de men det skrev jag ju en massa om innan (ja nästan det ända!). De kom i alla fall hit och så spenderade vi några dagar här i SB och sen åkte vi till L.A och där firade vi jul och där gjorde vi en massa roligheter! Efter typ 5 dagar så åkte vi uppåt mot SB och stannade där en natt och sen vidare mot monterey, carmel och pebble beach! Vi tog bilen och åkte på highway 1 hela vägen uppåt och Gud så vacker det var där. Så dramatisk natur och väldigt annorlunda i från L.A. Båda lika fint på sina två helt olika sätt! Där kollade vi på Golden gate bron och allt annat man ska se, vi firade även nyår i SF och låt mig säga så här, jätte god mat och toppen stämmning och roligt att få fira med sin mamma och pappa men sen fyrverkerierna måste jag säga att de var verkligen en besvikelse. Jag var dessutom väldigt förkyld men nyår var väldigt mysigt! 
Ja det var verkligen i STORA drag! Men allt var helt otroligt att få uppleva och jag fick se så himla mycket och ah det var verkligen en upplevelse! Ja den andra hälften får ni en annan dag, nu ska jag se om jag kan rota upp lite bilder!

Tillbaka till verkligheten!

Kategori: Allmänt

Ja, det där med att jag skulle skriva ett längre inlägg gick ju inte så bra men jag ska försöka knåpa ihop ett nu i veckan eller till helgen. Det var lite segt att stiga upp idag måste jag säga, efter ungefär 6 veckors lov med bara kul så hade jag gärnat velat fortsätta ett tag till, men men det var bara att kliva upp sätta på lite kaffe och sätta sig på cyklen vid 07.15 men trots att det va jobbigt så var det mysigt att cykla väg tidigt på morgonen och möta morgon solen.
Det känns i alla fall bra att vara tillbaka i skolan, jag hade graphic design nu i morse och vid 4 har jag introduction till electronic commerce. 
Tror att det kommer vara mycket jobb i graphic design men jag tror också att det kommer vara en kul kurs! 
Vi får se vad electronic commerce har att erbjuda, jag tror det kommer bli en rätt tråkig kurs men jag hoppas på att jag blir motbevisad! 
Imorgon så har jag två lektioner till men slutar ändå vid kl 11 på förmiddagen, jag börjar vid klockan 8 varje morgon förutom fredag då jag är ledig! 
Nehe nu ska jag ladda ner lite mjukvara till min dator så jag kan jobba med graphic design, jag hoppas ni alla får eller har en bra dag!
 

Längesedan

Kategori: Allmänt

Ja herregud vad jag har varit dålig på att blogg de senaste veckorna eller den senaste månaden. Det har verkligen hänt super mycket och jag har till och med varit hemma i Sverige och vänt en sväng så jag kom tillbaka till Santa Barbara för typ en vecka sen och jag måste säga att det är skönt att vara tillbaka i staterna! :) 
Jag skriver detta lite snabbt för jag ska i väg och köpa böcker till skolan som börjar på måndag! Men ska försöka fixa ett längre inlägg lite senare! Tills dess får ni har det så bra!