madeleinepettersson.blogg.se

Error!

Kategori: Allmänt

Det är ungefär vad min gärna säger just nu! Mycket information på kort tid och mycket att göra. Denna veckan hittils har bestått utav flytt,skola, nya människor, massor med infortmation och häst! 
Idag har vi haft matte lektion och ännu mer information och även lite mekanikinspiration. På schemat ikväll så ska vi upp till KD Feddersen och lyssna på vad ledningsgruppen för utbildningen har att säga! Än så länge så tycker jag att denna utbildningen är rätt och det verkar roligt och intressant men det kommer nog att bli tufft. En sak i taget bara så ska det nog gå! 
Annars så har vi en lektion imorgon som ska handla om NFK (Näringslivs Förlagd Kurs) med andra ord praktik och jobba med ett företag. Sen på eftermiddagen är det mer information och även aktiviteter med klassen ovanför oss. Dock är jag busig och hoppar det efter NFK då jag ska åka till hästen och sen passa på att jobba mellan 13 och 21 istället. På fredag blir det också jobb mellan 06-16, med andra ord hel dag. På kvällen där så är det Värnamo dagarna och då ska det förtäras lite alkohol med trevligt folk och bara ta det lugnt! 
Men nu måste jag springa i väg och göra mig iordning inför kvällen och sedan upp till KD!

Slut på ledigheten!

Kategori: Allmänt

Här sitter jag i ridkläderna och med en kopp kaffe och undrar vart semestern tog vägen och funderar på vad jag gjort denna semestern. Blev den som jag ville? Ja i princip, jag behövde ladda om mina batterier och det är exakt vad jag fått göra. Jag har prioriterat om i mitt liv, vad är viktigast? Vad behöver jag lägga fokus? Vad i livet får mig att må bra, skratta och le? 
Sommaren lider mot sitt slut och hösten 2015 kommer bli stressigare än någonsin, men också väldigt rolig tror jag. Det kommer en flytt, nya vänner kanske, ny skola. Mycket kommer att ske på kort tid och det ska bli roligt att få utvecklas som person och rent kunskapsmässigt. 
Denna sommaren har jag inte bara funnit massa saker utan jag har även forlorat saker, (eller rättare sagt personer) jag har blivit sviken. Ett svek är inget man borstar av sig och gå vidare från, man måste få läka och lägga fokus på något annat, vilket kommer bli Armania. Hösten för oss två kommer bli en resa för sig, vi ska utvecklas ihop och vi ska börja träna och utbildas och bli ett lag. Så att vi till våren kan börja tävla. 
Mycket har hänt och kommer att hända och jag känner mig rätt så förberedd för en gångs skull, innan har alltid någon annan haft huvudrollen i mitt liv, men den här gången är det jag och det kommer förbli så. Det är dags att bli lite egoistisk och fokusera på mig och vad jag vill för att jag ska kunna uppnå det jag vill.