madeleinepettersson.blogg.se

Oj här ekar det tomt!

Kategori: Allmänt

Här var det inte igår jag skrev, har inte haft något att skriva om direkt. Nu har det dock börjat hända lite grejer som kanske kan vara värt att skriva ner och som kanske men bara kanske kan vara intressant att läsa. Hur som helst så är det mer utav en dagbok för mig och ett ställe att skriva av sig på. 
Snart är det ett år sedan jag kom hem från USA (i helgen för att vara exakt). Det har hänt mycket på ett år vill jag lova eller mycket och mycket en del i alla fall. Jag jobbar på samma ställe som jag gjorde innan jag åkte och jag trivs som fisken i vattnet. Skönaste kollegorna och bra jobb! Sen så har jag äntligen skaffat häst igen och oj det har varit lite turbulent nu i början. 
Vad ska jag börja... Jag var och provred henne på Gotland över en helg och fastnade nästan direkt, hon hade bra tryck i galoppen och bra tryck i hoppningen, vilket är bra då det är det jag ska använda henne till. Hon är ett fux sto på 8 år och har minst sagt sina egna åsikter och man kan tro att nerverna sitter på utsidan av kroppen ibland, men hon är så mysig. 
Däremot så uppdagades det en del grejer efter jag köpt henne, tillexempel extrem koskräck. Jag som trodde att jag löpt ett icke project står just nu i med ett projekt, men jag tycker om henne så mycket så det ska nog gå. Har folk runt i kring mig som ska hjälpa mig. 
Jag har även köpt en transport, likadan som jag hade innan men en större modell, skönt med egen transport gör att så mycket enklare. Slippa låna transport varje gång man ska iväg. Såjag börja känna mig lite vuxen nu men egen häst som är köpt för egna pengar och en transport som bara är min. Det ända som saknas nu är att flytta hemifrån och göra sig ett eget hem, det är något jag verkligen längtar till. 
Jag har även äntligen kommit på vad jag ska bli när jag blir stor! Så jag har sökt in till hösten och håller både tummar och tår på att jag kommer in på det jag vill nu! I fall jag gör det så har jag fått en stor möjlighet från jobbet jag är nu och det kan bli mycket spännande och framför allt roligt, känns kul att de litar och tror på mig och vill ha kvar mig! 
Nehe nu ska jag åka ut till mor mor och äta lite lunch och umgås med henne och sen ska jag åka till jobbet! 
Ska försöka slänga upp lite bilder och filmer på min nya stjärna någon gång under veckan!