madeleinepettersson.blogg.se

Knivar i ryggen!

Kategori: Allmänt

Som knivar i ryggen, tror inte du fattar vad du gör eller hur det känns men det sårar. En gammal vän som du ska vara just det, en vän. Men det har du motbevisat, en kniv i ryggen får man. Tror inte du förstår men du vet vad du gör. Hoppas du är lycklig och hoppas du kan se dig i spegeln, det hade inte jag kunnat. 

Thanksgiving

Kategori: Allmänt

Ja här borta i USA är det nu Thanksgiving, så vi är lediga just nu! Igår stod det thanksgiving middag på schemat, det va Simon, Jocke, Erik och Christoffer som stod för maten,låt mig säga så här att Gud så gott det va! Jag, Emma, Hanna och resten av killarna va och köpte alkohol till festen. Sen så åt vi mat och pratade och körde lite beerpong, jag va i säng vid 2. 
Idag så var det black friday, det är när all affärer har massor med rea så jag och Hanna G va och kollade i affärer! Hittade inte så mycket, men köpte lite smink och även en pyjamas frå VS. Lyckades också tappa bort min plånbok, men den hittade jag sen. Jag hade glömt den på restaurangen vi åt lunch på, som tur var! Fick lite panik där ett tag, men tur att jag hittade den igen och att allt fanns kvar i den! :) Sen i em så satt jag, Hanna H och Emma och pratade om gårdagens bravader och drack kaffe. Just nu sitter jag nyduschad och tittar på Harry Potter, väldigt mysigt måste jag säga! 
Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra dag! 

Helgen och min födelsedag!

Kategori: Allmänt

Ja detta var min födelsedags helg och den va GRYM! Den va så rolig och trevlig. Nu känner jag mig vuxen igen att kunna gå och köpa alkohol och inte behöva oroa sig, för det är nog det värsta här att om man är under 21 så bli man betratad som inte vuxen medan hemma är du nästan vuxen när man är 18 år gammal.
Ne men helgen var riktigt bra, började på torsdag natt med att Hanna G, Camilla och Michelle kom in klockan 00.00 med ballonger och 21 shots till mig och så sjöng de happy birthday! Så himla gulligt, ja jag hade kunnat skipa shottsen men det va bara en kul grej!
På fredag morgon kom Camoilla och Michelle in och sjöng igen och gav mig choklad doppade jordgubbar med ljus i. På eftermiddagen så stack jag och Emma och handlade inför kvällen. Jag bjöd tjejerna på tacos och dricka innan det kom mer folk! Blev en massa beerpong snack och skratt! Sen drog vi faktiskt ut jag, Paulina, Emma och Hanna H, det va grymt roligt fakiskt! Sen drog vi hem, vi käkade tacos gen och sen somnade jag vid 5! 
Fick även jätte fina presenter av Emma och Hanna! Fick lotion och body spray från VS och även jätte fint brev från de! Och Paulina och ett par andra tjejer kom med ballonger och så sjöng alla för mig. Ja det va en jätte rolig kväll/natt. 
PÅ lördagen så började jag, Emma och Hanna H med att dricka vin på Emmas veranda och sen så drog vi till IV till ett par killars lägenhet och festade där rätt länge sen så vid 2 något så åkte vi hem och chillade och åt lite mat på natten, drack vatten och bara pratade till 06.00! 
Sen igår så blev det lite oväntad fest då det har varit fotbolls turnering i helgen som killarna har varit med i och de vann i går så igår bjöds det på seger fest! Det sprutades champange och ah det var riktigt kul och jag lyckades att slarva bort min nycklar men de har också kommit till rätta nu!
Sammanfattar helgen som galen, grymt rolig och även den bästa helgen på länge! 
Hoppas ni där hemma har haft en grym helg och att ni får en otroligt bra vecka! Bilder kommer men inte ikväll, det kommer en annan dag! 

idag är det min dag!

Kategori: Allmänt

Ja överskriften beskriver allt, idag var det min dag helt enkelt! Började med att jag och Camilla stack vid 9 till gymmet och gymmade i en timme, sen så kom jag hem och skulle vlja kurser til nästa termin och fick ALLA jag ville ha! plus att jag fick ett grymt schema! Så nästa termin ska jag läsa principles of relationship selling, graphic design, introduction to electronic commerse och consumer selling strategies. Jag tror det kan bli fyra riktigt roliga kurser och jag är riktigt glad över mitt schema så mån-torsdag har jag två klasser per dag och så är jag ledig på fredag! :) Sen efter jag valt kurser så ser jag att min lärare inte skulle kunna ha lektion för hon hade ramlat och va tvungen att åka in till akuten så den enda lektionen jag hade idag blev inställt. Så jag och Michelle gjorde quizet till online and mobile marketing som ska vara klart imorgon! Sen somnade jag en timme och sen gick jag upp och lagade min favorit mat lax, med creme fraiche och fiskbuljong och så ris till det, muuums! 
Sen har vi ett projekt i min class som heter marketing communication så jag mötte upp min grupp på starbucks och gjorde klart det sista, så det känns super skönt! 
Sen idag så har det regnat hela eftermiddagen och kvällen, jag vet att jag borde bara sur men jag tycker faktiskt att det va rätt mysigt! 
Fick ett paket hemifrån idag också med massa svenks mat ocg godis och även svenska tidningar. Mamsen och papsen har också varit supersnälla och skickat med en liten tjockare jacka och den kom väl till pass ikväll måste jag säga!!
Nehe nu ska jag mysa ner mig i sängen och torka till och äta hallon! 
Hoppas ni har haft en underbar dag mina vänner, eller att ni får en när ni läser min blogg! 
Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder som har tagits under veckans gång!
Mitt paket från mamsen och papsen!
Camilla i helgen när vi gjorde apelsiner med nejlikor,för att göra huset lite mer juligt!
De har inge adventsljusstakar i detta landet så vi gjorde vår egen med doftljus istället så nu luktar det kanel,
nejlikor och vanlij i hela huset. Eftersom vi inte kan ha en stor gran i huset valde vi att köpa två små istället,
så mysigt!!
Den här otroligt fina tjejen kom och hälsade på en sväng i lördags och Gud jag saknar henne redan igen 
och jag kan knappt vänta tills jag får se henne igen!
Ja och när jag och Camilla va ute och julshoppade så såg vi detta, och så tänkte vi ja vi är ju i USA.
 

Dagen idag

Kategori: Allmänt

Finns inte så mycket att skriva om som sagt men kan ju säga att jag har fått rätt mycket plugg gjort idag, har börjat på två stora uppsatser och skrivit rätt mycket. Började skriva på min marketing plan som faktiskt har gått rätt bra så har skrivit 2 av 10 sidor på den. 
Ser fram emot att mina föräldrar kommer snart för jag saknar dem och vill bara krama de nu. Julen närmar sig med stormsteg och vi har pyntat litei huset med apelsiner som är fyllda med nejlikor och så har vi köpt doftljus och två små granar som pryder vårat lilla kök. 
Jag längtar till den dagen och flytta ur från vårat hus som vi bor i nu och flytta in i det andra otroligt mysiga huset som vi ska bo i nästa termin. Längtar till min födelsedag som är på fredag okej längtar var väl en överdrift då jag börja känna mig lite gammal här borta! De flesta fyller liksom 20 :o så ja jag börjar känna mig lite gammal men en bra sak är att jag få börja gå ut på krogen igen då ju och att jag kan gå och köpa vin utan att någon ska kolla skumt på mig! Men ja annars är livet här borta ganska så bra! 
Hoppas ni har det rikitgt grym, ni få som läser den här bloggen i alla fall, alltid lika trevligt när ni tittar in måste jag säga!

Tänkte säga hej!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara titta in och säga att jag lever, uppdateringen är inte så bra nu, har mycket att göra och mår fortfarande ganksa dåligt. Så tänkte mest bara titta in och säga hej och hoppas på att ni har det grymt! 
 

Helgen!

Kategori: Allmänt

Helgen i stora drag var helt freaking awesome även om jag va sjuk! Jag lyckades bli hyffsat frisk till lördagen då Avicii va, och han levererade såklart som vanligt! Han va helt grym och finalen va helt sinnes. Jag gick hem med ett STORT leende på läpparna och ett par väldigt trötta ben. Det va väldigt bra DJ's före honom också som värmde upp publiken. Arty, Excision och Sander Van Doorn. Ja helt fantastiskt och arenan va också väldigt grym. Allt var utomhus och ljudet ja allt var som sagt helt grymt! 
På söndagen så var det meningen att vi skulle shoppa i Santa Monica och även på en outlet i L.A men lilla jag blev otroligt dålig så vi var tvugna att åka hem tidigare. När vi kom hem så gick jag bara in i sängen och la mig och sov och fick såklart magsjukan! Men nu är jag helt återställd och redo för livet igen! 
Idag så drog jag och Camilla in till State och skulle fixa min cykel då kedjan hoppade för mig och jag kunde inte fixa den. Sen så bestämde vi oss för att äta lite froyo men de öppnade int fören 11 så bestämde oss för att kolla i lite affärer, jag köpte en klänning. Sen drog vi till Ralphs och handlade lite, där hittade jag en lite mysig högtalare för 30 dollar som ville följa med mig hem. Köpte även med mig en plocksallad hem till lunch. När vi ätit lunch så tvättade vi våra cyklar och sen var det dags att gå på lektion. 
Efter lektionen så skulle jag och Camilla skriva på papper för boendet till nästa termin och måste bara säga att allt känns så himla bra! När vi kom hem lagade vi tacos och Gud så gott det va! Och nu sitter vi och gör läxor! 
Så det har varit en produktiv dag måste jag säga!
Måste bara tillägga att på lördag så får jag äntligen träffa en VÄLDIGT efterlängat vän hemifrån! Hon är bara här en dag men ändå! Gud vad jag ska krama henne och alldrig att hon får åka hem ;) Nu kommer bilderna lite huller om buller men hoppas att det duger ändå!
 
Avicii!
Koncert, helt grymt stor va arenan! The Hollywood Bowl!
Min söta lilla högtalare!
Och om mami eller papi ser detta så är detta min julklänning!
Fick ett litet paket hemifrån idag, det tackar man för!
Jag och Hanna, glada som bara den!
Jag och Camilla lika glada!
Fin fina Santa Monica igen!
Santa Monica!
 
 
 

Min dag...

Kategori: Allmänt

Dagen idag har varit ganska bra faktskt förutom den lilla detaljen att jag höll på att dö men annars så står jag på benen! 
Började dagen med att äta frukost på stranden med fina Hanna och sen hade IBS ett möte för nästa termin och det va väl okej, var väl lite ny information men annars samma gamla vanliga. har satt ihop mitt schema för nästa termin och tror att det blir riktigt bra faktiskt! Sen drog jag, Emma och Hanna H till state street där jag skulle fixa mina däck på cyklen, sen gick jag till H&M där jag sett en halsduk jag ville ha och den fanns ju såklart inte kvar. Hittade en snygg kjol som inte passade och en skjorta som inte heller passade. Så jag drog till Ralphs istället och handlade lite mys och lite halstabletter och te så jag får ordning på min hals nu! Sen när jag skulle cykla hem så lät min cykel jätte konstigt, men jag tänkte inte mer på det och cyklade vidare men innan en korsning så bestämde sig skiten för att kedjan skulle hoppa av och där sitter lilla jag med INGA handbromsar så jag hinner precis stanna innan en bil kör på mig! Och lilla jag fick då traska hem. Så tillslut så kommer dyngförkylda Madde hem med matkassar och hela alltet. Sen dess har jag duschat, lagat mat och packat till imon, så nu tänker jag banne mig ha FREDAGSMYYYYYYS! 
 

Helg!!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen helg, så nu har vi inte skola fören på tisdag. Det är veterans day på måndag och det är en röd dag, så ingen skola! Idag har det inte hänt så mycket, har tappat rösten totalt och tro mig jag har letat hel dagen efter den! Men ikke, den är borta! Hoppas att den kommer tillbaka tills imorgon eller i alla fall på lördag eftersom vi ska kolla på avicii och då vill jag ha hittat den igen! 
Imorgon har IBS ett informations möte på skolan som man måste gå på och det börjar klockan 11 så innan dess så ska jag och Hanna kila ner till starnden och äta frukost! Ska bli himla mysigt!
Sen så var vi och kollade på ett boende igår som vi typ älskade så vi tog det så vi ska bara skriva på papprena så är det fixat och klart det med! Så sjukt skönt att ha boende till nästa termin! :) Nehe nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag glo på TV och sova så gott!
Hoppas ni alla haft en grym dag och tt ni som läser denna när ni stiger upp på en riktigt bra dag! 
 

Minilördag!

Kategori: Allmänt

Idag är det minilördag och det är bara en dag kvar att gå i skolan! Wohoo! Idag så gick jag upp vid halv 8 för att hinna göra ett quiz och ringa och boka bil för helgen innan min käraste och finaste vän ringde på skype, nr jag pratat med henne och nästan konstan skrattat i en timme så stack jag och Hanna ner till stranden och käkade lunch! Myyys. Sen va det lektion och där gjorde vi bara en essay quiz. Hem och vid halv 5 skulle vi kolla på ett hus till nästa termin, vi gillade det skarpt. Det va stort och de verkade väldigt trevliga och hjälpsamma! Så det blir nog det! (Y) sen va det till ralphs och handla mat och sen kom jag hem och "lagade" mat. Jag gjorde räkröra, muuums! Så nu sitter jag här och ska gå och duscha och sen ska jag bara ta det lugnt! Alla läxor är dessutom klara för helgen så nu kan man verkligen bara ta det lugnt och invänta helgen! 
Hoppas att ni har haft en grym dag och hoppas att ni som vaknar om ett par timmar där hemma får en riktigt grym dag! 

Mycket har hänt!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj vad det har hänt mycket på kort tid som jag inte har berättat! Förra helgen så fyllde min roomie år så vi firade henne på lördagen med glass på sängen på morgonen och sjöng för henne och sen gick vi å zoo och på kvällen lagade vi mat till henne och vi hade även bakat en tårta, och så drack vi vin och hade det trevligt! 
Veckan efter det hände det inte så mycket hade 2 midterm och lite så. Gjorde även pumpor med Camilla!
Denna helgen var det ju Halloween! Så det va fest i torsdags, där man va "tvungen" Att klä ut sig! Jag va en 40 tals gangster! Vi bestämde oss för att dra ut till IV och festa till det, eftersom man har hört att det ska vara så himla grymt, men vilken besvikelse det va! Eller asså det va ju kul och så men det va inte så mycket folk som man hade tänkt sig att det skulle va, man hade även hört att poliserna skulle vara överallt men det va de inte, såklart att det var många men de gjorde inte så mycket om man inte va jätte full. Jag klarade mig ialla fall i från att bli tagen! Det va även kul att se hur amerikaner firar halloween, de gör det mer än svenskar i alla fall, var ungar överallt och de kom och knackade på och gjorde bus eller godis och alla var utklädda. Eftersom ingen var hemma hos oss så stog inte min pumpa säkert utan den blev tagen ocg utbytt mot en annan! och så hade ungarna även lyckats stänga av vår el så vi hade ingen varm vatten dagen efter!
På fredagen hade killarna på San Pascal gjort ett fantastiskt jobb med att ordna fest! De hade hyrt en hoppborg som va grymt stor, de hade hyrt en popcorn maskin och även fixat öl. Det va en grymt rolig kväll. Vi började runt 3-4 och höll på långt in på natten. Det va massa folk, lekar och ja bara allmänt jätte kul hade vi, och alla var så klart utklädda. Jag va en on fe! ;) 
På lördagen va det meningen att jag skulle gå ut men jag orkade inte. Jag gick bort till San Pascal och va med en stund sen gick jag hem vid halv 10 och duschade, poppade popcorn och kollade på film tills jag somnade. En rätt skön kväll faktiskt.
Igår så var jag faktiskt rätt produktiv, vaknade vid 9 och då drog jag och Hanna och käkade frukost, efter det så åkte vi och storhandlade, skypade med föräldrarna, städade huset, tvättade min tvätt, bytte lakan och bokade även mina biljetter hem till Sverige så nu blir det New York innan jag sätter mig på planet och lämnar USA bakom mig. Sen så bestämde jag och Hanna oss för att gå ut och äta (båda va för lata för att laga mat) och titta på bio. Filmen Carrie blev det, en helt okej film, inte så värst bra men skådespelarna va grymma faktiskt. Ja det va det som hade hänt, denna veckan så blir det plug och så avslutar jag den i Los Angeles med en konsert med Avicii! Och sen shopping i Santa monica på söndagen, en grym helg har jag alltså framför mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Tänkte titta in här och skriva en updatering lite snabb, händer rätt mycket här nu när det är halloween och allt. Igår var det fest på San Pascal vilket va sjukt kul! De hade hyrt en gigantisk hoppborg och det va musik och massa folk, jag hade jätte roligt! Ni får mer detaljer en annan dag för nu håller jag på och fixar mig för vi ska iväg på en annan fest idag! Hoppas ni har det grymt alla! och en Happy Halloween!