madeleinepettersson.blogg.se

Det gör ont...

Kategori: Allmänt

Min fina lilla ängel saknar jag otroligt mycket idag, tänka sig att det snart gått ett helt år. De säger att det bli lättare med tiden, men det kan jag säga er att det blir det inte. Saknade blir större för varje dag, vissa dagar är enklare än andra. Visst det kanske "bara" va en häst, men för mig var det min bästa vän, en vän jag aldrig glömmer hon va banne mig mitt allt! Tanken att aldrig mer se henne gör så ont,och för varje dag som går så blir det mer påtagligt. För många kanske hon bara va en tjock tant med dåligt humör, men för mig var hon än vän som alltid fick mig på bra humör, åren bjöd på mycket skratt och många tårar men mest glada minnen. Min finaste och min bästa vän jag tackar dig för allt! <3 (ja jag vet att hon inte kan läsa detta) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en dag och ännu ett midterm avklarat!

Kategori: Allmänt

Ja som sagt ännu ett prov som är avklarat! Gick ja vad ska man säga inte direkt bra utan käpprätt åt h*lvete! Men nu är det gjort så får vi se vad jag får på det! Annars då, ja det händer inte så mycket har städat mitt rum ige, herregud vad det blir skitigt fort! Nu sitter jag och äter choklad och kollar på TV. Ska upp tidigt imon och plugga lite tror jag! 
Hoppas ni haft en bra dag eller få en bra dag! 

Helgen!

Kategori: Allmänt

I helgen hände inte så mycket, det vanliga typ. I fredags så bokade ja, Hanna och Paulina biljetter till Avicii! Wiiiie! Så jag, Hanna, Paulina, Camilla och Michelle drar till L.A den 9;e november för att se honom! Kommer bli helt awesome! 
Efter vi bokat biljetter så stack jag och Hanna och handlade lite mat på Ralphs och sen hem. Där jag städade rummet och duschade, men Hanna hörde av sig och undrade om jag ville på fest och det tackar man ju inte nej till! Så vi drog bort till tjejerna på Ana Capa som höll i festen. Gissa om vi hade kul den kvällen, va himla kul att träffa nya människor. Vi drog hem runt 12 och beställde pizza från dominos och sen trillade lilla jag ner i sängen runt 2 på natten. 
På lördagen så va det strandhäng med volleyboll som hände. Camillas kompisar från danmark var här så vi började med strandhäng och sen blev det middag och fest på kvällen. Den natten/morgonon trillade jag ner i sängen runt 5, men KUL hade vi! Så igår så var det en lugn dag för mig med bara filmer och choklad. 
Idag har det inte hänt så mycket, men imorgon är det midterm så har pluggat för det. 
Idag lovade jag mig också en vit period fram tills dess att jag fyller 21, tråkigt men välbehövligt. Den gamla kroppen orkar inte med längre ;) Nehe nu ska jag gå och kolla min tvätt och sen sova!
Hoppas ni alla haft en bra dag, och för er andra som nyss vaknat hoppas jag att ni får en underbar dag istället! 

midtermvecka...

Kategori: Allmänt

Ja denna veckan skulle vara min midtermvecka, men det slutade med att jag bara hade 2 prov, ska ha ena i kväll dock! Hade 1 i tisdags också som jag tror gick ganska hyffsat faktiskt! (fingers crossed) 
Annars då, skulle ju haft ett prov igår men läraren ställde in för hon hade tandvärk -.- herregud för att sitta där är så jobbig! Men man ska väl inte klaga när man blir ledig! Så igår var jag och Hanna på stan och käkade lunch och sen hittade vi våra kostymer inför halloween! Woop woop! På kvällen sen läste jag ett kapitel i online and mobile marketing och gjorde ett quizz. Idag har jag midterm i den kursen och kommer typ faila totalt! Vill inte sabba för mycket heller för jag ligger på ett A nu så måste prestera ikväll! Så håll tummarna för mig nu. 
Idag annars så har jag haft en lektion i gender issues, där kom det en kvinna som pratade om study abroad i europa, snacka om ironin där liksom! (Y) Sen var det även jordbävningsövning, i Sverige har vi bara övning i fall det börja brinna, så det var rätt knas. 
I helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men värmen har kommit tillbaka så kanske att det blir stranden någon dag! Sen måste jag också plugga på ett midterm tills på tisdag så jag kan göra bra ifrån mig där också! 
Ja det var det som hade hänt för nu! Hoppas ni har en bra vecka, och snart är det ju faktiskt helg för er där hemma! 
Jo juste nu i veckan så gjorde jag skagenröra och gissa om det var gott eller! Tyvärr har jag inte heller några nya bilder att bjuda på men ska försöka fixa det någon dag med! 

Skola och otroligt glada nyheter!

Kategori: Allmänt

Ja idag var det skola, igen som vanligt... Inget nytt där inte! Efterso, vi ska ha en modevisning i November så ska vi göra en film i marknadsföringssyfte. Så vi är indelade i grupper. Vår grupp spelade in filmen idag, och måste säga att vi hade väldigt kul medan vo gjorde den och tror faktiskt att den kommer bli rätt bra! :) 
Pratade också med en otroligt fin vän och det visar sig att hon kommer och hälsar på mig i januari, hur kul är inte det?!?! :D jag är otroligt glad att jag ska få krama om henne sanrt i alla fall! :D

Söndag!

Kategori: Allmänt

Idag har det inte hänt så mycket, skypade med min fina mamma och pappa i över 2 timmar! Sen åkte jag, michelle och Camilla och kollade på ett hus. Det va jätte fint och allt va verkligen perfekt förutom att det inte fanns någonstans att plugga! Men men, vi får fortsätta leta. Något måste ju dyka upp tillslut! Efter det så stack jag och michelle och beställde kina mat och tog med oss hem. Så gott var det och man får så himla mycket mat så man äter tills man spricker och ändå har man mat för typ 1 vecka framåt, haha! Sen blev det plugg inför midterm för hela slanten! Sen blev det till att bara ta det lun och kolla på lite utbildningar hemma och så vidare! Hoppas att ni alla andra har haft en bra dag! Nu ska jag sova så godnatt på er alla!

Fredag och lördag!

Kategori: Allmänt

Igår så va det en rätt produktiv och mysig dag! Började dagen med att plugga och fick faktiskt rätt mycket gjort, sen tvättade jag under tiden jag pluggade. Vid hal 2 så stack jag in till stan för att tatuera mig! :D och oerhört snälla Hanna höll min hand ;) Är så oerhört nöjd, den är bättre än vad jag föreställ mig! Sen efter det så stack jag och hanna och handlade lite käk, sen grillade vi och gjorde brownie och drack öl. En perfekt kväll helt enkelt! 
Idag så stack jag och hanna och shoppade lite inne på state street, började med en lunch och sen shoppade vi. Hittade en klänning och en väska och en jacka som jag va osöker på så köpte inte den men i och med att det börar bli kallare så kanske man ska köpa sig en. Eller om mamsen och papsen läser detta kanske de kan tänka sig att skicka en av mina jackor hemma ;) Hihi! Ikväll blir det att dricka lite vin borta på san pascal och bara tjöta skit!
hoppas ni har en lika bra kväll som jag har!
Att få paket från mamma och pappa är alltid trevligt!
Innan tatuerandet började!
Resultatet! Åhh är så nöjd!
Min och Hannas fina middag!
Min nya klnänning och väska!
 

Höstmys...

Kategori: Allmänt

Ja idag så har hösten varit och hälsat på här i Santa Barbara! Det har varit mulet hela dagen och blåst som sjuttan och det har även kommit lite regn och det va bara 16 grader här idag mitt på dagen. Annars då, jag hade bara en lektion idag, före det så pluggade jag lite, sen lunch, skola, letade efter lägenhet/hus till nästa termin med camilla och sen så handlade jag lite mat och käkade så nu sitter jag här och tänkte tänka lite ljus och bara mysa till bones! Ah juste chokladen är med på ett hörn såklart! ;) 

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen kan man sammanfatta med ett enda ord och det är, awesome. I fredags så pluggade jag och fick faktsikt rätt mycket gjort, så det va skön. Sen så handlade jag och på kvällen så blev det middag med Hanna och Camilla, efter middagen så stod det fest på schemat vilket alltid är väldigt trevligt, men det blev en tidig kväll för mig då jag skulle upp tidigt dagen efter.
På lördagem hade jag, Camilla,Hanna och Lise hyrt bil så jag och Camilla hämtade den. Vi fyra drog till en liten "dansk" stad vid namn Solvang. Där gick vi och strosade någon timme och sen käkade vi även lunch där. Jag och Hanna hittade även våran älskade svenska choklad marabou. Åh Gud så gott det var! Efter det drog vi vidare tillbaka mot Santa Barbara och drog oss upp i de fina bergen och va där en stund och bara njöt av den fina utsikten. När vi var klara där så ville inte någon riktigt dra hem så vi åkte på en Avokado festival i Carpenteria. Vilket va supermysigt! Sen tillbaka mot Santa Barbara och så käkade vi kinamat i stan och sen åkte vi hemåt. På schemat den kvällen stod det också fest och som vanligt så är det alltid trevligt! 
Igår så stack jag och Hanna och käkade frukost på stranden vid 8 och frukosten va så god. Vå beställde in massa gottigt! Efter det så tog jag och Camilla bilen till Camarillo och shoppade, hittade massa fint där! 
Sen åkte vi hem och stor handlade mat och lämnade tillbaka bilen. PÅ kvällen sen så organiserde jag också om min garedrob så nu får allt plats! Och nu sitter jag här och skriver, det är ju måndag igen så nu är det fokus på skolan som gäller, nästa vecka är det midterms så nu blir det att låsa in sig och plugga och även så i helgen. 
Oj va långt detta blev, men nu vet ni ;)

Livet

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag där alla tankar snurrar. Saknar mina kära föräldrar och mina fina kompisar! Men särskilt så saknar jag min lilla Rosa idag (eller hästar över lag). Vill ha en häst typ nu helst, men ja det funkar ju inte. Älskar Californien såklart och vill absolut inte hem, men ibland så tror jag inte man uppskattar livet som är just nu. Jag önskar att jag hade stannat upp 2 sekunder och faktiskt uppskattat det jag hade runt i kring mig just där och då. Det är ju trots allt så lätt att ta allt för givet, jag ska försöka detta året att faktiskt stanna upp och tänka, att njuta av livet och inte bara låta det springa i väg för mig. Skapa minnen med alla härliga människor här och framför allt att inte ta livet så himla seriöst för ärligt hur roligt blir det då, jag ska försöka leva livet till det fullaste (och även ta skolan på allvar). Det är bra att vara fokuserad på det man vill göra, vilket jag är. Känner att marknadsföring är något jag vill jobba med framtiden, men vad är meningen med att ha ett mål om man faktiskt inte kan njuta på vägen till det?
Min fina mamma!
MIn fina fina kompis camilla <3
En annan väldigt fin kompis, Angelica!
Min fina älskade Rosa!<3
 
Älskade och saknade Matto <3
Min fina pappa och syster! 
En väldigt saknad Josefina!