madeleinepettersson.blogg.se

Ledig

Kategori: Allmänt

Igår hände det inte så mycket, jag handlade, fixade små grjejer och pluggade! På kvällen så beställde jag, michelle, camilla och hanna pizza från dominos, muuums! 
Idag så blir det strandhäng tror jag, det är grymt varmt här! Men först så ska jag ut och ta en PW eller en springtur har inte bestämt mig ännu! :) 
Vi har fått rätt mycket plugg denna veckan, har två quizzes till nästa vecka samt en essay och läsa lite kapitel! Men det ska nog gå. Får plugga hela dagen imon plus att jar har ju måndag med om jag inte hinner! Ah kul info va! 
Det händer inte så mycket annars här mest livet som faktiskt händer!
Kan bjuda på lite bilder istället.
Hittade ballerina i en affär som jag typ va tvugen att köpa!
Ja utsikt från skolan, fotbollsplanen!
 
 
 
 

Skola igen!

Kategori: Allmänt

Ja skolan idag gick faktiskt bra, hade en enda lektion som jag sa innan. Vår lärare lurade oss kan man säga ingen uppsats här inte! Men gick till bookstoren och sa till att jag saknar kapitel 8 och 9. Han som stod där bara jaha, jag bara ja kan du fixa det? Så fick en ny bok istället :) Men nu saknar jag också kapitel 7 och 10 men tydligen så ska vi inte behöva de? jaja konstigt! Men nu har jag iaf kapitel 9! Sen gjorde jag en sallad som faktisk va ganska så god, lägger alltid i morötter men äter de aldrig, haha! Ja annars händer det inte så mycket, har 2 lektioner imorgon sen har vi helg i 4 dagar då det är labor day på måndag och jag har inga lektioner på fredag.
Kan bjuda på lite bilder från mitt rum idag och på min mat om det intresserar folket! ;)
Min säng och vårt underbart vackra skrivbord!
Vår TV och dörr ut ;)
Idag när jag och Camilla satt och väntade på att lektionen skulle börja, ja jag klagar aldrig på vädret eller utsikten!
Ja och sist och absolut den minst intressanta bilden idag (och för alltid) min sallad!
 

Frustrerad!

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara en lektion och hade en sak att göra till denna lektionen, vilket var att läsa kapitel 9. Ja det gick ju inte jätte bra, då de missat både kapitel 8 och 9 i min bok! Camilla va dock väldigt snäll och lånade ut sin bok till mig nu så jag fick läsa det. Grejen är att det ska inte fattas 2 kapitel i en bok. De andra tjejerna saknar kapitel 7 och 10! Så nu ska vi iväg till the bookstore och reda ut det här!

Skolstart!

Kategori: Allmänt

I går började skolan! Inte dröm starten för mig kanske, vaknade med feber, snuva, ont i halsen och mör i hela kroppen. Men eftersom jag bara hade en lektion och den började klockan 14.20 så släpade jag mig dit och genomled den. Idag mår jag mycket bättre och har haft 2 lektioner. En på morgonen och en nu på kvällen.(fick sluta tidigare på båda, så synd att klaga)
Igår sov jag mest, men idag har jag varit och handlat vilket är en historia i sig själv!
Camilla (en dansk tjej som bor i mitt hus) lurade i väg mig och min roomie på ett äventyr till whole foods. Hon sa hela tiden att det är inte så långt max 5 km (vilket inte är så långt på cykel) men slutade med att vi cyklade 10 km innan vi hittade det de. Vi hade fått höra att det va himla bra och stort med mera, men OJ så fel vi hade! Dyrt hade inte allt vi ville ha men frukten och det va billigt så vi köpte en del ändå. Sen insåg vi att det blev för långt att cykla hem med allt så vi beslöt oss för att ta bussen, men alla fick ta varsin buss eftersom vi skulle ha med cyklarna hem igen. Sagt och gjort kommer fram till downtown SB igen kliver av bussen varpå busschaffören skriker på mig för att jag ska fälla upp cyckel stöd grejen, vilket såklart jag inte fattar -.- kommer fram en jätte gullig tjej och hjälper mig iaf! Sen ska jag och Michelle gå över övergångsstället och DÄR går min mattkasse sönder! Går förbi en killa och han hjälper mig med allt! (TACK OCH LOV) jag springer över och vi cyklar hem, lagar mat och drar till skolan! Hoppas på att morgondagen blir bättre. Nu väntar 1 kapitel på mig som jag måste läsa.
Har tyvärr inga bilder på dagen så ni får klara er ändå ;)

Hiking och skolstart!

Kategori: Allmänt

Vi har varit lediga nu sen i tisdags men imorgon så drar skolan igång på allvar vilket ska bli väldigt roligt och skönt! Imorgon så är det marketing 101 som står på schemat! 
Ska dra min ledighet i korta drag! I fredags så stod hiking i bergen på schemat, vi va 7 som drog i väg på förmiddagen till bergen. Vilket va väldigt roligt, kul att se en annan sida av Santa Barbara. Det tog ca 2,5h att ta sig upp till toppen där det va en helt fantastikt fin utsikt, jobbigast va det i slutet då det faktiskt blev rätt så brant och alla började bli väldigt trött men vi kämpade på! Vi va dock ett väldigt trött gäng som åkte hem men det stoppade oss inte från att festa senare på kvällen.
Igår så hände det inte jätte mycket jag och hanna drog in till stan och käkade lite och sen försökte jag hitta ett par shorts utan att visa halva (ursäkta språket) röven. Men det verkar näst intill omöjligt i det här landet, men jag ska inte ge upp! Senare på kvällen blev det lite mera fest och ännu en gång drog vi till IV. 
Dagen idag började med att jag, hanna och camilla drog till IHOP och käkade frulle sen drog jag och hanna till stranden och nu ligger jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli ledig så att jag kan tvätta. 
 
 
 
 
Hannah Banana!
Vattenpaus! (Kari och Hanna)
Toppen!
Toppen!
Så sjukt fint!
Från vänster Emma,Hanna,Michelle,Michelle,Kari och Hanna!
Jag och hanna hittade en affär som hade lite svensk mat! (Y)
 
IHOP!

Fest och ännu en dag på stranden!

Kategori: Allmänt

Igår va det fest som gällde, självklart så spelade vi beerpong och idag va det strandhäng som gällde! 
Vi va ett hrligt gäng som la oss plattfall på stranden vi hann också med att spela lite volleyboll! 
Vi får se vad som händer ikväll antingen strandfest eller en chill kväll, men som den tant man är så blir det nog chillkväll eftersom det blir en tidig morgon imon. Hiking i bergen står på schemat, se naturen här i Santa Barbara!
Kan inte riktigt vänja mig att det står en palm utanför mitt fönster!
Vart man än kollar så är det något fint att titta på!
 

Strandhäng och bio!

Kategori: Allmänt

Idag var det sista dagen på orientation to college! Så nu är vi lediga fram till måndag! Så efter skolan blev det middag med Hanna banana igen och sen strandhäng.Så nu ikväll så blev det bio med henne och två tjejer till från mitt hus. We are the millers en helt okej film om ni frågar mig. Rätt rolig men det finns ju helt klart bättre!
Imorgon blir det att ta tag i sitt liv och ut och röra på sig. Eftersom det blivit alldeles för mycket ben & jerrys nu i början. Sen blir det förhoppningsvis strandhäng imon med ;) 
 

Santa Barbara!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj vad det har hänt mycket! Allt är så himla nytt, är så himla glad hela tiden. När man kollar på omgivningen så infinner sig ett lyckorus i kroppen! 

Alla är så himla trevliga och snälla! Det är väldigt annorlunda ifrån Sverige, lilla landet lagom.
Utsikten från skolan!
Skolan
Skolan
skolan
Utsikt från skolan
 
Köpte en cykel
Blev lite fest också,beerpong går ju alltid hem!
 
Middag med en fin tjej
 
Utsikten från piren