madeleinepettersson.blogg.se

Tomt i huset!

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar folk att åka hem och det märks verkligen måste jag säga! Michelle åkte i Fredags, Camillas familj kom idag så hon är med dem! Hampus har redan åkte hem men Kalle bor i hans rum men han åker imon sen så är det bara jag och Sander kvar i huset och vi åker på Tisdag. 
Imorgon åker Hanna H hem på kvällen så jag och Emma ska laga mat och dricka lite vin imorgonkväll och bara ta det lugnt och så ska jag sova där på kvällen så hon och jag för den delen slipper sova själv, ja det är lite konstigt när man delat rum med någon i nästan 5 månader! Så imon blir det en mysdag med andra ord, allt här i huset är redan packat och det finns inget kvar att göra,snart har jag också tvättat klart allt också! 
Ja det va allt för nu, hoppas ni har det bra där hemma och att ni får en bra dag eller att alla har haft en bra dag!

Finals snart över!

Kategori: Allmänt

Ja snart är finals över! Imorgon har jag bara ett finals och en rapport, det sista för terminen! Rapporten är klar och jag har pluggat klart inför provet så nu är det bara göra det. Efter imorgon är jag FRIIII 7 veckors lov är inte helt fel., och snart kommer min kära mor och far! Kan inte upprepa det för många gånger! Saknar de så jag spricker. På fredag så blir det att packa ihope det sista av mina grejer och sen städa hela huset och sen på kvällen blir det lite festligheter! Ska försöka trycka in lite träning både imorgon och på fredag också!
På söndag så ska jag och Camilla flytta över grejer till det nya huset vi ska bo i nästa termin! Hennes familj är så snäll och kör över grejerna åt oss! Så ska vi få nycklarna också och det bästa av allt vi kommer att få se hur huset ser ut nu när det är klart! Gick förbi för någon dag sen och trädgården såg jäte fin ut! 
Och om en vecka så umgås jag med min mamma och pappa, som sagt jag kan inte upprepa det för många gånger för jag saknar de så jag spricker, jag vill bara att tiden ska gå snabbt så jag få hämta de på flygplatsen!
En annan sak som jag älskar med USA det är att nu i december så visar de massa julfilmer jämt, det är så mysigt! Det kanske inte finns någon snö här i Cali men det finns julfilmer och en massa dekorerade ljus överallt. Kanske inte ger världens jul känsla men lite i alla fall!

Händelselöst

Kategori: Allmänt

Ja här händer det inte så mycket nu, det är mest plugg nu och mycket inför finals. Snart är det dock snart slut, bara två skol dagar kvar innan det är 7 veckor lov. Så imon har jag ett finals på onsdag är jag ledig och på torsdag har jag ett finals till och en rapport på 10 sidor som ska in. Känns som att jag upprepar mycket här i bloggen men det finns inte så mycket att skriva om tyvärr! Men snart kommer lilla mamsen och papsen hit, imon är det exakt 1 vecka kvar och jag längtar så jag spricker!!! Vill bara att tiden ska gå super fort denna veckan så jag får krama om de på flygplatsen! 

Snart slut!

Kategori: Allmänt

Ja denna terminen lider mot sitt slut, så nu är två presentationer klara och för de som kännre mig vet att jag AVSKY dem, men nu är de klara så nu firar jag med cheetos (typ ostbågar). Om exakt två veckor ska jag dessutom hämta min kära föräldrar på flygplatse, vilket ska bli så skönt att få träffa de! 
Så nu har jag tre läxor och tre finals kvar varav ena får jag göra hemma, så snart är jag klar! 

Slutet av terminen.

Kategori: Allmänt

Ja livet rullar bara på nu, snart är skolan slut för den här terminen! Bara 7 dagar kvar, i morgon så har jag två presentationer och jag hoppas verkligen att de går bra! Sen är det lite läxor, ja nu i slutet så är det fullt upp men snart kommer lilla mamma och pappa hit och tar hand om mig :D Gud vad jag saknar dem! 
Så om drygt 11 dagar får jag lov i 7 veckor, Gud så skönt det ska bli! 
Hoppas ni alla har det bra och att ni får en bra dag!