madeleinepettersson.blogg.se

Lite tomt här på bloggen

Kategori: Allmänt

Ja jag har ju inte varit direkt aktiv nu det senaste på bloggen, men det finns inte så mycket att skriva om helt ärligt! Livet rullar på och snabbt med, det enda jag gör just nu är att plugga, handla mat, umgås med mina fina vänner och så vidare, med andra ord så är det vardag här också! 
I helgen har det dock varit den internationella fotbolls turneringen så vi har kikat lite på den, och vi lyckades även bränna oss när vi satt där i solen! Så idag ser man ut som en tomat/kräfta i ansiktet. 
Nu tänkte jag dock att jag skulle gå ut och lägga mit i solen och läsa lite, jag har ju bara bränt ansiktet så kan ju skydda det och sola resterande delarna på kroppen. 

Snart slut...

Kategori: Allmänt

Ja även denna terminen börjar nu lida mot sitt slut och det är väldigt blandade känslor, men jag får ta till vara på den lilla tid som är kvar. Jag längtar dock sönder tills jag får komma hem och träffa alla nära och kära. 
Nog om det! Idag blir det plugg, bland annat graphic design och har även ett exam imorgon som ska pluggas till, så det är vad jag ska hålla på med idag helt enkelt! 
I helgen är det fullt upp, imorgon tror jag inte händer så mycket, men på fredag ska vi laga mat med ett par holländsa tjejer och en tysk tjej så ska de laga holländsk/tysk mat och vi ska laga svensk mat! På lördag så ska vi ha påskmiddag med tjejerna från La Brezza vilket ska bli väldigt roligt faktiskt och mysigt! Ja och sen är det ju söndag ogen ch då är det bara att ta tag i livet igen och tagga om för måndag! Hoppas att ni har det bra där hemma!

7 April 2014

Kategori: Allmänt

Idag är en sådandär jobbig dag då jag saknar min allra bästa vän och jag saknar henne med varenda cell,muskel och ben jag har i kroppen.  Även om det är helt 1 år och snart 4 månader sedan hon blev avlivad så gör det fysiskt ont i hela kroppen varje gång jag tänker på henne och jag får en klump i magen. Jag tror aldrig någon kommer att förstå vad den hästen betydde för mig. Hon var min bästa vän och jag älskade henne över allt annat och bara på ett par sekunder försvann hon i väg från mig och det finns inte något som får henne tillbaka igen. 
Även om jag i framtiden kommer att skaffa en ny häst kommer det bli svårt att hitta någon som henne, men jag vill inte och det kommer aldrig gå att hitta någon som henne. Hon var min första häst och hon var min bästa vän i 6 år. Ja idag är en såndär dag då jag tänkt extra mycket på henne, tänker på henne varje dag men idag har hon vart på näthinnan hela dagen. 
Varje gång jag kommer ut till stallet så kommer jag tänka på henne, varje gång jag kommer in genom dörren kommer jag förvänta mig att det är henne jag ska se, hennes låga gnäggande ska möta mig. Jag förväntar mig att hon ska stå i hagen, att jag ska ropa på henne och hon ska komma, men det är bara tyst och tystnaden är det värsta. Minnena finns kvar, både fina och tråkiga och de finns där i stallet, så fort jag kommer dit så påminns jag om det fina. I minnena finns det blod, svett och tårar men även lyckliga fina minnen som jag alltod kommer att minnas. Älskade lilla fina Rosa, vila i frid min fina fina vän!

Mexico och vardag!

Kategori: Allmänt

Ja nu har det gått en vecka i skolan, tiden bara flyger i väg! Känns som det var i går som vi åkte till Mexico, men det är hel 2 veckor sedan! Sinnes, snart sitter jag på planet hem till Sverige igen.... Blandade känslor måste jag säga. Vill både åka hem och inte. En del av mig vill stanna kvar här men en annan säger till mig att det är dags att åka hem igen. Kanske man ska ta en till termin i alla fall, eller ska man hem och plugga och sen efter det ta en till termin i USA fast i Santa Monica, L.A.... ååhh jag vet helt enkelt inte. Finns så mycket jag vill göra men samtidigt så vill jag hem och göra annat. Beslutsångest deluxe!
 
Nog om mina problem med framtiden, jag kom ju nyss tillbaka från semester! Mexico var helt fantastiskt vackert och helt underbart. Tycker att alla borde åka dit någongång i sitt liv, det var faktiskt väldigt billigt att leva. Så vad gjorde vi? Först och främst så var det trubbel när vi skulle åka dit, vårt plan fanns inte, vår hotellbokning fanns inte, Camillas väska försvann och ingen visste vart den befann sig. När vi skulle hem samma visa, vårt plan fanns inte, vi var sjuka, vi fick vänta på flygplatsen i 9h innan första bussen till SB gick, när jag skulle in i USA så var det problem för mig, men tillslut fick jag komma in! Som tur var så fanns våra väskor på plats! 
Allt var dock inte dåligt! Det var helt underbart i Mexico och vi drack drinkar, vi åkte på utflykter, åkte båt, vi festade och annat roligt!