madeleinepettersson.blogg.se

Ett problem i taget, tack!

Kategori: Allmänt

Ja just nu så är det två steg framåt och ett steg bak som gäller med lilla Armania, hon har blivit super stressad igen och jag har ingen aning om varför. Hon kan knappt stå på stallgången längre utan att få panik, så nu är det tillbaka till att göra i ordning henne i boxn och börja träna henne lite hårdare så hon blir av med lite energi. 
Idag så skulle hon skos men hon började att gå runt, ville lägga sig och sedan ställa sig i stallgången, så det blev bara två framskor och sen gick det inte mer, men å andra sidan så var det väldigt mycket rörelse i stallet och ute i paddocken. Så nu har jag bokat en förmiddags tid och ska rida henne ordentligt innan och även ta in hagkompisen Indra så ska hon nog hålla sig lugn. 
För att avsluta med en positiv sak så går hon nu praktiskt taget jämte korna utan att bry sig, så de kossor som är där gillar hon, men kossor som går längre bort är hon fortfarande tveksam över. Bara hon får kolla på vad det är och ger henne tid att tänka så ska det nog också går det också bra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: